Προφίλ Εταιρείας

"ΜΕΓΑΡΙΚΗ ΦΑΡΜΑ Α.Ε."

Η "ΜΕΓΑΡΙΚΗ ΦΑΡΜΑ Α.Ε.", δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τη διάθεση αυγών , προϊόντων αυγού (παστεριωμένο) και βαμμένων αυγών (κατά την περίοδο του Πάσχα) .

Έχουμε σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας , με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και είμαστε βασισμένοι στην εμπειρία και διάθεση για ανάπτυξη και δημιουργία, που έχουν τα στελέχη της εταιρείας μας , προσφέροντας τα προϊόντα μας σε όλη την ελληνική αγορά .

Για τον λόγο αυτό , η εταιρεία έχει έδρα στα Μέγαρα Αττικής , υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης , καθώς και μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων-ειδικών συνεργατών σε πολλές περιοχές της χώρας .

Το προσωπικό που πλαισιώνει την εταιρεία μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και διαθέτει την απαραίτητη πείρα και εξειδίκευση για να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη μας . Για την γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας , την πάντα έγκαιρη παράδοση των προϊόντων μας σε άριστες συνθήκες μεταφοράς έχουν αποκτηθεί καινούρια ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία με τις κατάλληλες προδιαγραφές .

Έχοντας ως κύριο στόχο την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των προϊόντων, η εταιρεία μας είναι σύμφωνη με όλες τις προδιαγραφές και νομοθεσίες της Ε.Ε. , καθώς έχει πιστοποιηθεί με ISO, HACCP , IFS και BRC .

Οι κωδικοί προϊόντων που έχουν δημιουργηθεί καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των πελατών μας όπως

supermarket , minimarket , ξενοδοχεία , εστιατόρια , catering , βιολογικά καταστήματα , βιομηχανίες τροφίμων ,

ζαχαροπλαστεία , αρτοποιεία κ.α.., ενώ είμαστε βασικοί προμηθευτές των εθνικών αλυσίδων s/m . Όραμα μας είναι , να γίνει το όνομα ‘’Μεγαρική Φάρμα’’ συνώνυμο της ποιότητας των προϊόντων και της εξυπηρέτησης των πελατών και έχουμε την πεποίθηση ότι θα καταφέρουμε να το υλοποιήσουμε.

                

για την "ΜΕΓΑΡΙΚΗ ΦΑΡΜΑ Α.Ε."

Θάνος Νικολακόπουλος

Διευθυντής Πωλήσεων

 
Design & Development by DATA Society